IFK Timrå vs Brunflo FK 1-1
2015-04-27 09:23

Premiären är avklarad mot en på förhand tippad favorit att göra upp om seriesegern i div.3. Att båda lagen delade på poängen känns ändå som det mest rättvisa.

Uppdaterad: 2015-04-27 09:27

Timrå slank igenom tidigt i matchen och gjorde 1-0 efter en lång boll bakom vår backlinje. Men kort därefter kvitterade vi genom vårt nyförvärv för säsongen, Ghassan Kandah, ett långskott från 25 meter.

Efter kvitteringen för Brunflo spelet hela första halvlek ut och har bla ett skott i kryssribban och flera lägen att ta ledningen. Vårt höga aggressiva försvarsspel störde Timrå tydligt.

efter pausen tar timrå lite kommando en kort period utan skapa någon riktigt bra målchans. Timrå slog övervägande långa passningar vilket ställde höga krav på vår backlinje men dom jobbade bort dom bollarna på ett bra sätt. Sista 7 minuterna blir vi tillbakatryckta och Timrå skapar några riktigt farliga lägen i vårt straffområde men bla en fantomräddning av Brad Roper i matchens slutminuter gjorde att matchen slutade 1-1.

Vi åkte dit med ambitionen att köra för 3 poäng och sett över 90 minuter är vi närmast att åka hem med 3 poäng. Men Timrå stod upp bra, gav oss en fight och är nära att avgöra i matchens slutskede så att lagen delar lika på poängen kan tyckas rättvist.

Nästa match är det hemmapremiär på Åkreäng, lördag 2/5 mot Spöland/Vännäs - välkomna!